Aldous Huxley ' Cesur Yeni Dünya ' ePub ebook PDF ekitap indir

Yorum Ekle
"Cesur Yeni Dünya" bizi "Ford'dan sonra 632 yılına" götürür. Bu dünyanın cesur insanları kapısında "Cemaat, Özdeşlik, İstikrar" yazan Londra Merkez Kuluçka ve Şartlandırma Merkezi'nde üretilirler. Kadınların döllenmesi yasak ve ayıp olduğu için, "annelik' ve 'babalık' pornografik birer kavram olarak görülür Toplumsal istikrarın temel güvencesi olan şartlandırma hipnopedya -uykuda eğitim- ile sağlanır. Hipnopedya sayesinde herkes mutludur; herkes çalışır ve herkes eğlenir. "Herkes herkes içindir."
"Cesur Yeni Dünya"nın önemi yalnızca ardılları için bir standart oluşturması ve karamsar bir gelecek tasarımının güçlü betimlemesiyle değil, aynı zamanda 'birey yok edilse de süren macerasının' sağlam bir üslupta anlatılmasıyla da ilgili. Huxley, yapıtını ütopa geleneğinin kuru anlatımının dışına çıkarıp 'iyi edebiyat' kategorisine yükseltiyor.












 http://bc.vc/Jg25AZ
Pdf formatında İndirmek İçin "PDF İndir" İkonuna veya Alternatife Tıklayınız.
ePUB formatında İndirmek İçin "ePUB İndir" İkonuna Tıklayınız.



tags: aldous huxley pdf indir, aldous huxley epub indir, aldous huxley ekitap indir, aldous huxley ebook indir, ebook, e reader, ebook free download, kindle ebooks, free ebooks download, ebooks free download, e readers, free ebook download, download books, kindle ebook, book reader, ebook pdf, ebook reader android, android ebook reader, ebooks pdf, ebook store, e book indir, ebbok, ebook android, electronic book, ebook epub, pdf to ebook, ebooks reader, ebook pdf download, epub creator, download e books, epub software, ebook sites, ebook english, ebook apple, ebooks epub, apple ebook, ebook tablet, reader ebook, android ebooks, aldiko ebook, ebook drm, pdf ebook free, e book store, ebook stephen king, türkçe e book, ebook read, digital ebook, ebook ebook, ebook e, el james ebook, mit ebook, george orwell ebook

Yorum için açıklama