İnternetten Para Kazanma - 02.01.2015 de güncellendi (Birçok Dolandırıcı Yönlendirmeye Karşı Yazma Gereği Duydum)

Yorum Ekle
Merhaba... İnternette gerek kazanç elde etmek, gerekse internet site ve blog sahiplerinin reklamlarını yerleştirebilmeleri için bir çok kazanç sitesi mevcut... Biz de sitemizin reklamları için yaptığımız araştırmalarda bir çok siteye denk geldik. Bu programlar/siteler için bilgi almak maksadıyla bir çok yayın ve makale okuduk ama çoğu linklere tıklatmak amaçlı olduğundan yetersiz bilgiyle açılmıştı. İncelediğim programları en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalışacağım, yeni bulduklarımla ilgili bilgileri ve program/siteleri de zamanla güncelleyeceğim. Sizin sormak istediğiniz varsa alttaki yoruma yazın, birlikte araştıralım.
ŞUNU UNUTMAYIN BURADAANLATILAN KAZANÇ SİSTEMLERİNE HEPSİNE TOPLAMDA 5 DAKİKANIZI GÜNLÜK OARAK AYIRMANIZ ÇOK YÜKSEK MEBLAĞLAR OLMASA BİLE HATIRI SAYILIR KAZANÇLAR ELDE ETMENİZİ SAĞLAYACAKTIR.
                                                        +e-Babil Kütüphanesi  @Ömer Hayyam

1. YÖNTEM
 Ojooo Wad (Bu anlatım nette ilk, başka yerde buna benzer anlatım yapılmamış)


 

Ojooo reklam tıklayarak para kazanma sitesi.Alman bir şirkete ait PTC sitesidir.Açıldığından bu zamana şuan tam tamına 6,842,289 kayıtlı üyeye sahip olan Ojooo Ptc sitesi internet üzerinden para kazanan kullanıcılar için reklam başına kazandırdığı para miktarı açısından oldukçagözde ve güvenilir bir Ptc sitesi haline geldi.
Standart üyeler için minimum ödeme (Payout) = İlk ödemede $ 2  Sonraki Ödemelerde $ 6 ‘dır.

Siteye üyelik Türkçe dil seçeneğinden dolayı kolay zaten. Üye olduktan sonra üstteki menü de Tıklanan İlan Ödemeleri diye bir yer mevcut, oraya tıladığınızda aşağıdaki gibi bir ekran geliyor









Burada görünenlerin hepsi sizin tılayarak para kazanacağınız reklamlar. Bunlara istediğiniz sırada tılayabilirsiniz. Reklamların belli bir süre açık kalması gerekiyor. Gördüğünüz gibi reklamın açık kalması gereken süre karşısında yazıyor. Bu süreler en 5, 30 ve 60 saniyelik reklamlar mevcut. 5 saniyelik reklamlar çok fazla, diğerleri az çıkıyor. Devam edelim… bu reklamlara tıkladığınızda reklam yeni sekme de açılıyor ve sol üstte reklamın geçmesi için gerekli sürenin sayacı geriye doğru sayıyor. Bu ekran alttaki gibi:




Sol üstte gördüğünüz ojooo wad yazısının yanındaki ve 4. Saniye de alınmış ekran görüntüsü sayacın geriye doğru saydığını gösteriyor. Sayaç sıfırlandığında alttaki gibi bir ekran geliyor.








Bu ekrandayken de kırmızı daire içine aldığım şeklin, fare yardımıyla üzerinden geçerek şekli çiziyorsunuz. Zor bir şey değil, illa birebir üzerinden geçmeniz gerekmiyor. Kabaca fareye basılı tutarak üzerinden geçmeniz yeterli… bunu yaptığınızda sistem gerçek bir kişi olduğunuzu anlıyor ve reklemın kazancını onaylayarak alttaki ekrana geçiyor.






















 işlemi tamamlamanız için gelen son iki ekran yukardaki gibi... en son gelen ekranda gördüğünüz gibi pencereyi kapat seçeneği var. buna tıkladığınızda reklam kapanmış olacak reklamın kazncı hanenize yazılacak. Resimleri üzerine tıklayarak büyütebilir ve daha net görebilirsiniz. Unutmadan sondan bir önceki resimde şeklin üzerinden geçme işleminin yapılışını anlatmaya çalıştım. Tekrar söyleyeyim, çıkan şeklin üzerinden farenin sol tuşuna basılı tutarak ve nokta olan yerden başlayarak geçmeniz yeterli... eğer girerseniz ve üye olursanız göreceksiniz ki site iyi kazandırıyor ve tıklayabileceğiniz çok sayıda reklam veriyor. düzenli olarak günde 5 er dakikanızı ( hergün giremeseniz bile) ayırdığınızda hem reklam sayısı gitgide artıyor hem de kazancınız artıyor. en başta az gibi görünebilir ama hemen hepimiz hergün internette bir sürü zaman öldürüyoruz ve 5 dakika buna harcamak bence çok değil...
SİTEYE GİRİŞhttp://wad.ojooo.com/
Aşağıda ki tablo 1‘de gördüğünüz üzere tıklama başına kazandığınız miktarı üyelik derecesine göre değişmektedir.
Tablo 1
Tıklama BaşınaStandardPremiumPremium+
Short Ad$0.001$0.002$0.003
Standard Ad$0.005$0.01$0.015
Extended Ad$0.01$0.02$0.03
Value of 1 point$0.005$0.0055$0.006
Tablo 2’de ise Referans tıklamalarından alacağınız komisyonuz görebilirsiniz.
Tablo 2
Referans TıklamasıStandardPremiumPremium+
Short Ad$0.0005$0.0005$0.0005
Standard Ad$0.003$0.005$0.007
Extended Ad$0.005$0.01$0.015

 2. YÖNTEM
tıkla.com veya www. tl.com.tr
  
Öncelikle söyleyeyim bu site ve programı beğendiklerim arasında... Bu siteyi yukarda belirttiğim gibi sitemin reklamları için ararken buldum ve site reklamım bu sited de mevcut, neyse... Site üyelerinin saat başı çıkan reklam görevlerini tıklamasıyla üyelere kazanç sağlıyor. Siteye üyelik türkçe olması sebebiyle kolay... Üyelikte level-1 den başlayan ve level-5'e kadar giden seviyeler var. İlk üye olduğunuzda level-1 oluyorsunuz. Level seviyesinin nasıl yükseltileceği ana sayfada gayet net anlatılmış, o yüzden ona girmeyeceğim. üye girişi yaptıktan sonra her saat sayısı 20, 30, ve 40 olarak değişen görevler çıkıyor. Sağ sütunda yazan yeşil renkli Yeni Görev Var yazısına tıkladığınızda Tıkla ve 1. Görevi Tamamla yazısı çıkıyor. buna tıkladığınızda yeni sekmede reklam sayfası açılıyor ve sadece sitenin açılmasını beklemeniz yeterli. yani sayfa açıldığında hemen kapatıp 2. Göreve yani reklama tıklayabilirsniz. Bu arada kazançları yazayım, her seviye için farklı:
1.Level Her tıklama, 0.0005 TL
2.Level Her tıklama, 0.0006 TL
3.Level Her tıklama, 0.0007 TL
4.Level Her tıklama, 0.0008 TL
5.Level Her tıklama, 0.0009 TL



Yorum için açıklama