Doğan Cüceloğlu " Gerçek Özgürlük " ePub ebook PDF ekitap indir (ePUB ve Düzenlenmiş Hali Nette İlk)

Yorum Ekle
e-Babil Kütüphanesi ePUB düzenlemesi
e-Babil Kütüphanesi PDF düzenlenmiş hali
Üniversite öğrencisi Timur ile profesörlükten emekli Yakup Bey tanışırlar. Yakup Bey, Timur'un gözlerinde duygu, düşünce ve davranışlarıyla yaşamı özgürce kucaklayamayan, özüne ulaşamamış bir gencin iç yalnızlığını ve burukluğunu görür. Aylar sürecek bu sohbet Timur için kültür robotluğundan "şahsiyet" olmaya götüren bir özgürlük yolculuğuna dönüşür.
(Tanıtım Bülteninden)














SİTEMİZE DESTEK İÇİN BU YAYINI  ALTTAKİ FACEBOOK DÜĞMESİNDEN BEĞENİP PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN
Tüm Açıklamaları Dikkatle Okuyunuz, Akıllı Telefon Kullanıcıları En Alttaki Açıklamayı da Dikkatle Okuyun
 

 http://bc.vc/BLkgsM
Pdf formatında İndirmek İçin "PDF İndir" İkonuna veya Alternatife Tıklayınız.
ePUB formatında İndirmek İçin "ePUB İndir" İkonuna Tıklayınız.

Akıllı telefon kullananlar (iPhone, Android vs.) yukarıdaki linklere tıkladığınızda reklamı geç yazısı yerine herhangi bir program indirme veya başka bir yönlendirme çıkması durumunda bir kez geri tuşuna basarak ( bir kez geri tuşuna basıldığında gelmezse söz konusu ekran gelene kadar geri yapın) "Reklamı Geç " sayacının bulunduğu sayfaya geri gelebilir ve reklamı geç dedikten sonra çıkan yandex linkinden yayının linkine ulaşabilirsiniz. 



tags: doğan cüceloğlu, kişisel gelişim, doğan cüceloğlu gerçek özgürlük pdf, doğan cüceloğlu gerçek özgürlük epub, doğan cüceloğlu gerçek özgürlük indir, doğan cüceloğlu gerçek özgürlük ekitap, doğan cüceloğlu gerçek özgürlük e-kitap, gerçek özgürlük indir, gerçek özgürlük pdf indir, gerçek özgürlük epub indir, gerçek özgürlük ekitap e-kitap indir

Yorum için açıklama