Sabahattin Ali " Kuyucaklı Yusuf " ePub ebook PDF ekitap indir ( Düzenlenmiş EPUB ve PDF)

Yorum Ekle
e-Babil Kütüphanesi ePUB düzenlemesi
e-Babil Kütüphanesi PDF düzenlemesi ( akıllı telefon,tablet ve e-kitap okuyucularda rahat okunabilecek şekilde düzenlenmiştir)
"Bu manasız ve yabancı hayatta bir tek şeye hakikaten sarılmış, hakikaten inanır gibi olmuştu. Bu da karısı idi. Muazzez'in varlığı Yusuf için büyük, boşlukları dolduracak mahiyette bir şey değildi, fakat onun yokluğu müthişti. Onun bu kadar sebepsiz yere, bu kadar insafsızca Yusuf'un hayatından koparılması çıldırtacak kadar acı idi. Hayatında asıl aradığı şeyin Muazzez olmadığını biliyordu, fakat Muazzez olmadan bunu aramaya muktedir olamayacağını sanıyordu."

Kuyucaklı Yusuf Türk edebiyatının belki de en romantik kahramanıdır. Hayatın ve insanların zalimliği karşısındaki naif duruşu ile bir yandan trajik bir sona ilerlerken, bir yandan da yaşadığı lirik aşk hiyakesinin kahramanı olarak edebiyat tarihinde yerini almıştır. 

SİTEMİZE DESTEK İÇİN BU YAYINI  ALTTAKİ FACEBOOK DÜĞMESİNDEN BEĞENİP PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN

Tüm Açıklamaları Dikkatle Okuyunuz, Akıllı Telefon Kullanıcıları En Alttaki Açıklamayı da Dikkatle Okuyun
 

 http://bc.vc/AnY2T1
Pdf formatında İndirmek İçin "PDF İndir" İkonuna veya Alternatife Tıklayınız.
ePUB formatında İndirmek İçin "ePUB İndir" İkonuna Tıklayınız.

Akıllı telefon kullananlar (iPhone, Android vs.) yukarıdaki linklere tıkladığınızda reklamı geç yazısı yerine herhangi bir program indirme veya başka bir yönlendirme çıkması durumunda bir kez geri tuşuna basarak ( bir kez geri tuşuna basıldığında gelmezse söz konusu ekran gelene kadar geri yapın) "Reklamı Geç " sayacının bulunduğu sayfaya geri gelebilir ve reklamı geç dedikten sonra çıkan yandex linkinden yayının linkine ulaşabilirsiniz. 

 

Yorum için açıklama