james Dashner " Labirent - Son İsyan " ePub ebook PDF ekitap indir ( Düzenlenmiş EPUB ve PDF)

Yorum Ekle
e-Babil Kütüphanesi ePUB düzenlemesi
e-Babil Kütüphanesi PDF düzenlemesi ( akıllı telefon,tablet ve e-kitap okuyucularda rahat okunabilecek şekilde düzenlenmiştir)
Her şeyin sonu geldi!  
İSYAN, Thomas'ın her şeyini almıştır: hayatını, anılarını ve sonunda arkadaşı olan Kayranlıları. Ama artık sona ermiştir. Son bir testin ardından Deneyler tamamlanmıştır.  
Kurtulan olacak mı? Ama İSYAN, Thomas'ın onların düşündüğünden çok daha fazlasını hatırladığını bilmemektedir. Ve Thomas artık söyledikleri tek kelimeye bile inanmayacaktır!  
Gerçek dehşet verici olacak. Thomas Labirent'i yenmiş, Alev'de hayatta kalmıştır. Arkadaşlarını kurtarmak için her türlü riski göze alacaktır. Ancak bu kâbusu sona erdirecek tek şey, gerçeğin ta kendisidir. Artık yalan yok.  
"James Dashner'ın kitaplarına başlamadan önce derin bir nefes alın." 
-Deseret News- 

"Hayranlarının Sineklerin Tanrısı, Açlık Oyunları ve Lost'un birleşimi olarak tanımladığı, olağanüstü bir hayatta kalma hikâyesi." 
-EW.com - 

"Son sayfasına kadar heyecan bitmiyor." 
- Kirkus Reviews - 

New York Times Bestseller'ı, USA Today Bestseller'ı, Book Sense Bestseller'ı, Kirkus Reviews Yılın En İyi Gençlik Kitabı, ALA-YALSA En iyi Genç Yetişkin Romanı, ALA-YALSA Seçkisi
(Tanıtım Büleninden) 
SİTEMİZE DESTEK İÇİN BU YAYINI  ALTTAKİ FACEBOOK DÜĞMESİNDEN BEĞENİP PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN

Tüm Açıklamaları Dikkatle Okuyunuz, Akıllı Telefon Kullanıcıları En Alttaki Açıklamayı da Dikkatle Okuyun
 

 http://bc.vc/B4qGJK
Pdf formatında İndirmek İçin "PDF İndir" İkonuna veya Alternatife Tıklayınız.
ePUB formatında İndirmek İçin "ePUB İndir" İkonuna Tıklayınız.

Akıllı telefon kullananlar (iPhone, Android vs.) yukarıdaki linklere tıkladığınızda reklamı geç yazısı yerine herhangi bir program indirme veya başka bir yönlendirme çıkması durumunda bir kez geri tuşuna basarak ( bir kez geri tuşuna basıldığında gelmezse söz konusu ekran gelene kadar geri yapın) "Reklamı Geç " sayacının bulunduğu sayfaya geri gelebilir ve reklamı geç dedikten sonra çıkan yandex linkinden yayının linkine ulaşabilirsiniz.
 

Yorum için açıklama